Beskrivning

Beläget bara 10 minuter från Juan les Pins strand, är denna 75m2 lägenhet en del av en mycket lugn och fridfull villa med bara 7 lägenheter med en vacker gemensam trädgård. Säkrat av en automatisk grind, har denna lilla bostad med lokala butiker och bekvämligheter du kan behöva inom 5-7 minuters promenad (bageri, frukt & delikatesser, apotek, stormarknad, postkontor etc / ..). Detta inkluderar busshållplatsen som tar dig direkt till och från Nice flygplats, och Cannes går motsatt riktning.

Lägenheten ligger på andra våningen i detta 3-våningshus och har ett stort vardagsrum med ett fullt utrustat kök med öppen planlösning som leder till en söderläge med en vacker utsikt över den charmiga gemensamma trädgården samt Medelhavet.
Båda sovrummen, med utsikt över bergen Golfe Juan och Grasse, har mycket bra förvaringsutrymmen och leder till en större terrass, perfekt för när du behöver lite skugga mitt i sommarvärmen. Solen gör en kväll utseende under sommarmånaderna.
Det finns ett familjebadrum och ett duschrum.
Det finns ytterligare en terrass vid köket, nära matsalen, perfekt för ytterligare matlagring.

Lägenheten har 2 caves och en större förvaringsenhet i husets garage. Mer har det också ett säkert privat garage. Bakom huset, på bottenvåningen, finns en gemensam parkering tillgänglig för alla delägare och deras gäster.
Andelslägenheten är välskött och inga större arbeten i huset eller på tomten kan förväntas.

Värt att notera: vid det senaste årliga mötet röstades byggandet av en pool i den gemensamma trädgården. Som ett resultat undersöker kommittén för närvarande de olika alternativen för denna konstruktion.

Om du letar efter ett sekundärt hem på den franska Rivieran utan de komplikationer som följer med att äga en villa, skulle det vara ett bra köp, när du är i närheten av Juan les Pins centrum, men ändå i mycket tystare och avkopplande omgivningar.

Vår åsikt:
Denna lägenhet representerar mycket bra valuta för pengarna tack vare sin nuvarande standard, dess vackra havsutsikt, dess läge och den lilla och bekanta storleken på lägenheten. Mer än så kommer byggandet av en pool utan tvekan att ge mervärde till fastigheten. Den eftertraktade platsen gör det också till en enkel lägenhet att hyra ut.

Adress på karta
Juan les Pins
Chemin de Vallauris
876
0
E7° 5' 34.1''
N43° 34' 35.6''

Juan les Pins - Elegant 3:a

Chemin de Vallauris 876, Juan les Pins

2 Antal Sovrum
2 Badrum
75 m²
€449,000
ListingsID #1177
Detaljer
Typ av bostad : Lägenheter
Listningstyp : Till salu
ListingsID : 1177
Pris : €449,000
Utsikt : Havsutsikt
Antal Sovrum : 2
Badrum : 2
Toalett : 1
Storlek : 75 m²
Byggnadsår : 0
Tomt : 0 Sqft
Kontakta oss

Telefon: +46 (0)42 140105 / Mobil: +46 (0)707 27 05 91 / E-post: kontakt@maisonsdefrance.se
Maisons de France / Drottninggatan 27 / 252 21 Helsingborg