Beskrivning

Antibes/Juan les Pins – höga kvaliteter
Letar du efter en semesterbostad på Cote d’Azur med vacker havsutsikt och nära stränderna i Antibes / Juan les Pins? Då kan detta vara för dig!

Denna 75m2 lägenhet ligger bara 10 minuter från strandpromenaden och är en del av ett mycket lugn och fridfull bostadsrätt med bara 7 lägenheter med en vackert bevarad gemensam trädgård. Residenset är väl säkrat med en automatisk grind, har alla lokala butiker och bekvämligheter du kan behöva inom 5-7 minuters promenad (bageri, frukt & delikatessbutik, apotek, stormarknad, postkontor etc. / ..). Detta inkluderar busshållplatsen som tar dig direkt till och från Nice flygplats och Cannes (motsatt riktning).

Lägenheten ligger på andra våningen i detta 3-våningshus och har ett stort vardagsrum med ett fullt utrustat kök med öppen planlösning som leder till en söderlagd terrass med vacker utsikt över den charmiga gemensamma trädgården och Medelhavet.
Båda sovrummen, med utsikt över kullarna i Golfe Juan och Grasse, har mycket bra förvaringsfaciliteter och leder till en större terrass, perfekt  när du behöver lite skugga mitt i sommarvärmen. 
Det finns ett familjebadrum och ett duschrum.
Det finns ännu en terrass vid köket, nära matplatsen, perfekt för extra matlagring.

Lägenheten har 2 caves och en större lagringsenhet i garageavsnittet i huset. Dessutom har den också ett säkert privat garage. Bakom huset, på bottenvåningen, finns en gemensam parkering tillgänglig för alla medägare och deras gäster.
Andelslägenheten är välskött och inga större byggnader intill huset eller tomten kan förväntas.

Värt att notera: vid det senaste årliga mötet röstades byggandet av en pool i den gemensamma trädgården. Som ett resultat granskar kommittén för närvarande de olika alternativen för denna konstruktion.

Om du letar efter ett sekundärhus på den franska rivieran utan de komplikationer som följer med att äga en villa, skulle detta vara ett bra köp, att vara nära surret från Juan les Pins centrum, men ändå i mycket lugnare och avkopplande omgivningar.

Vår åsikt:
Denna lägenhet representerar mycket bra valuta för pengarna tack vare sin nuvarande standard, sin vackra havsutsikt, dess läge och den lilla och bekanta storleken på bostadsrätt Dessutom kommer byggandet av en pool utan tvekan att ge mervärde till fastigheten. Den eftertraktade platsen gör den också till en lägenhet att hyra ut.

Adress på karta
Juan les pins
Avenue des Oliviers
2
E7° 6' 19.4''
N43° 34' 32.7''

Juan les Pins

Avenue des Oliviers, Juan les pins

2 Antal Sovrum
1 Badrum
75 m²
€450,000
ListingsID #1127
Detaljer
Typ av bostad : Lägenheter
Listningstyp : Till salu
ListingsID : 1127
Pris : €450,000
Utsikt : Havsutsikt
Antal Sovrum : 2
Badrum : 1
Toalett : 1
Storlek : 75 m²
Byggnadsår : 0
Tomt : 0 Sqft
Kontakta oss

Telefon: +46 (0)42 140105 / Mobil: +46 (0)707 27 05 91 / E-post: kontakt@maisonsdefrance.se
Maisons de France / Drottninggatan 27 / 252 21 Helsingborg