Mdf-4.jpg

Telefon: +46 (0)42 140105

Mobil: +46 (0)707 27 05 91

E-post: kontakt@maisonsdefrance.se

Maisons de France

Drottninggatan 27

252 21 Helsingborg

Hem Alla objekt Nyproduktion Om Frankrike Vår service Franska nyheter Om oss Open house 2018

Belgentier - mitt i det bästa av Provence

                                                                                         

                 Belgentier är en charmig liten by, som ligger mycket naturskönt i sin grönskande dal, som genomkorsas av floden Gapeau. Vi befinner oss då 20-25 minuter norr om Hyères och Toulon - Provence kärna. Klimatet är behagligt, de omgivande bergen skyddar mot starka vindar och ger behövlig svalka under sommarheta dagar. I dalen växer bland annat fikon och körsbär. Byn är känd för sina vandringsleder upp genom bergstrakterna och många fransmän stavgår här och har picknick på bergstopparna. Därifrån ser man ner mot Medelhavet en klar dag. Byn ligger intill floden Gapeau i ett område som kallas för ”La Vallée de Gapeau” som går från omgivande berg ner till Medelhavet. Floden rinner direkt genom byn och skänker behaglig svalka och trevlig vattenkänsla.

På några minuters gångavstånd från detta charmiga parhus ligger den pittoreska gamla byn Belgentier med sina smala gränder med hus från 1600-talet, en vacker park och ett slott med anor från en spännande tidsperiod. Och så en brusande flod som rinner mitt igenom byn. All tänkbar service finns också här. 

Huset på 90m² ligger i ett populärt område i Belgentier, en egen domaine, som heter La Muscatelle. Majoriteten av de som bor i La Muscatelle är fransmän och de bor alla permanent här.  Omsättningen av hus till salu och hyresgäster är låg – detta är ett attraktivt område och människor trivs här​

I huset finns ett ljust vardagsrum och ett kök, fullt utrustat. En tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen.

På övervåningen finns 3 sovrum med utmärkta garderober, ett badrum och ett duschrum. Allt är i utmärkt skick, det finns inget som är nödvändigt att åtgärda. Allt är dessutom smakfullt inrett. Vidare finns en anlagd trädgård, helt insynsskyddad med olivträd, gamla ekar och en härlig terrass samt en parkeringsplats intill huset. Huset har en kvalificerad klimatanläggning.

Området erbjuder ett effektivt säkerhetssystem, boccia, härlig pool samt bekvämt gångavstånd till byn .

Nuvarande ägare har gjort en mycket noggrann beskrivning av området, byn och huset. Du kan läsa mer på Hus i Belgentier

Pris:295 000 EUR