Mdf-4.jpg

Telefon: +46 (0)42 140105

Mobil: +46 (0)707 27 05 91

E-post: kontakt@maisonsdefrance.se

Maisons de France

Drottninggatan 27

252 21 Helsingborg

Hem Alla objekt Nyproduktion Om Frankrike Vår service Franska nyheter Om oss Open house 2018

 

La Garde Freinet - byhus med fin terrass

Charmigt byhus i La Garde Freinet, Provence. Huset är i 3 plan med 40 m2/plan. I bottenplan ett stort allrum med öppen spis och barkök. En trappa upp finns 2 sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt separat WC. Längst upp finns ytterligare ett sovrum/allrum med trinett och duschkabin samt en takterrass på 15 m2 med utsikt över byn och ett böljande landskap mot Medelhavet och Alperna.

​La Garde Freinet är en mycket god representant för det bästa av Provençe. En inte för stor by med smala, pittoreska gator, många stenhus och en lokal marknad två gånger i veckan. Här finns många små, trevliga affärer (två bagare, två slaktare t ex), flera bra restauranger och till och med ett utomhusbad sommartid.
Festivalerna är många. Kastanjefestival i oktober och inte att förglömma Frankrikes nationaldag den 14 juli. Då  bjuder borgmästaren på vin med tilltugg på torget.

La Garde Freinet lever året runt med all tänkbar service inom bekvämt räckhåll. Vill man besöka en större ort eller bada ligger St Tropez och Ste Maxime endast 20 min bort.   

Pris 280 000 eur