Mdf-4.jpg

Telefon: +46 (0)42 140105

Mobil: +46 (0)707 27 05 91

E-post: kontakt@maisonsdefrance.se

Maisons de France

Drottninggatan 27

252 21 Helsingborg

Hem Alla objekt Nyproduktion Om Frankrike Vår service Franska nyheter Om oss Open house 2018

 

Saint-Cezaire-sur-Siagne - väster om Grasse

Detta är ett sällsynt tillfälle att köpa ett fantastiskt maison de village / stuga i Saint-Cezaire-sur-Siagne, en av de mest autentiska gamla byarna på Côte d'Azur och bara 20 minuters bilresa från Grasse.

Denna helt renoverade egendom ligger i hjärtat av byn på torget Place de la Liberté, bara några steg från boulangeriet, postkontoret, restaurangerna, tabac och barer. Varje lördag morgon kommer du att stöta på dina grannar på bymarknaden, en sann provencalsk sådan, som äger rum precis bredvid kyrkan.

Fastigheten ligger i slutet av terrassen mot torget med fönster som ser ut mot tre olika håll.

Vardagsytan, cirka 130 kvm, är indelad i tre olika nivåer och högst upp finns en underbar liten takterrass med utsikt över byn, bergen och naturligtvis omgivningen hela vägen ner till viken av Saint Tropez. Det finns 4 sovrum och 2 badrum.

Det finns också en studio / gästlägenhet belägen på bottenvåningen med egen ingång med eget duschrum och toalett.

Fastigheten har blivit extremt välrenoverad med hänsyn till dess ålder och de gamla material som ursprungligen användes. Som ett resultat har alla gamla bjälkar, tomettplattor och dörrar skyddats.

För någon som letar efter ett autentiskt "maison de village", så finns det här för endast
495 000€ !!

Vår åsikt:

Detta är det mest intressanta townhouse vi har sett på grund av dess läge i byn, dess ljushet, gjorda renoveringsarbeten och dess stora charm. Huset är mycket välplanerat med en stor yta, inklusive separat gästlägenhet - en sällsynt möjlighet!